Winkelen in Holland

Over

Leuk dat je Winkelen in Holland ook hebt gespot! Ik ben Audrey en neem je graag mee in de wereld van hippe webshops. Zelf ben ik sinds 2008 eigenaar van Hip & Stip Kaarten. Dé online kaartenwinkel uit Holland. Diverse Nederlandse ontwerpers samengebracht in één webwinkel. Ben je op zoek naar originele kaarten, papierwaar, stationery en typisch Hollandse producten; dan ben je hier aan het juiste adres. Vanaf 2010 is Winkelen in Holland online gegaan. Want als webwinkel eigenaar moet je jouw (web)winkel goed laten zien. Zelf schrijf ik graag over leuke winkeltips en deel de leukste tips hier graag met jou. Met ook leuke mogelijkheden voor webshops uit Nederland.

Veel winkels hebben hier te weinig tijd voor, weten niet waarover ze goed kunnen schrijven en zijn op zoek naar een goede manier voor meer naamsbekendheid en zichtbaarheid. Door het schrijven van blog artikelen, het delen via onze social media weten wij als geen ander; hoe we elkaar hierbij kunnen ondersteunen. Zelf schrijf ik graag, ben hierbij ook werkzaam als online marketing specialist. Voor het ondersteunen van de taken waar veel winkels te weinig tijd voor hebben. Wij denken graag mee en schrijven spontane artikelen voor de winkels, met als doel een grotere zichtbaarheid voor een bredere doelgroep. Wil je hier als winkel ook een vermelding krijgen, bekijk onze pagina adverteren. We hebben veel mogelijkheden om je als webwinkel nog beter te kunnen laten zien.

Ben je altijd op zoek naar de leukste winkeltips? Plaats onze pagina bij jouw favorieten, zodat je wekelijks op de hoogte blijft. Leuke cadeautips, alles over wonen, cadeaus, leuke hippe hebbedingen, baby & kinderen, kinderkamer tot fotografie. Nieuwe winkels met hippe artikelen blijven hiervoor welkom. Winkel zeker ook verder via onze website Molenstraat12.nl met nog meer mogelijkheden en informatie voor winkels. Zie je graag hier, en berichtjes met tips zijn altijd welkom via het contact formulier. Volg ons ook mee op Facebook met iedere maand een nieuwe winactie!

Veel lees en winkelplezier!
Lieve groet, Audrey

Winkelen in Holland

De hipste webshops uit Holland kom je tegen bij Winkelen in Holland. Hét online magazine, waar wekelijks nieuwe blogs online komen te staan. Van winkels die adverteren via Molenstraat 12. Wil je als (web)winkel ook een vermelding op onze websites? Bekijk hier de mogelijkheden, voor meer informatie. Nieuwe winkels blijven bij ons welkom. Met iedere maand de Top 5 en het meest favorieten blog, wat het meest bekeken en gelezen is.

WIH_MAGAZINE_2015_2-660

Winkelen in Holland magazine

Vanaf 2014 brengen we het A6 jaarmagazine uit in samenwerking met de ontwerpers Jouwkaartjes.nl. Bekijk hier het nieuwe magazine 2016. Wil je als webwinkel ook een vermelding krijgen in ons volgende magazine? Kijk verder via onze speciale pagina via Molenstraat 12 voor alle mogelijkheden. Wil je op de hoogte blijven met meer informatie? Stuur je email naar Audrey. De magazines worden verstuurd door de deelnemende (web)winkels. In januari 2017 volgt het nieuwe magazine. Bij interesse stuur ons een email via onderstaande gegevens. Voor meer informatie.

Molenstraat 12

De leukste winkelstraat uit Holland is Molenstraat 12. Hier vindt je de meest originele webwinkels met hippe online producten. De winkelstraat is ook een verzamelwebsite met blogs over onze webwinkel Hip & Stip Kaarten, informatie over Winkelen in Holland, de Hollandse kaartenlijn Liefs uit Holland en het magazine wat we ieder jaar uitbrengen, in samenwerking met Jouwkaartjes.nl. Hier schrijven we informatieve blogs speciaal voor winkels, bekijk ook onze mogelijkheden als online marketing specialist. Samenwerkingen voor blog artikelen met Checklist Webwinkel en Succes met je Webshop. Molenstraat 12 is dé verzamelpagina met nieuws voor en over webwinkels.