Winkelen in Holland

Vormgeving

De vormgeving van Winkelen in Holland op deze website is tot stand gekomen in samenwerking met By Nouk (thema) en Studio Plume (header). Lees meer over deze bedrijven én profiteer als webwinkel van mooie kortingen!

vormgeving

By Nouk

By Nouk biedt betaalbaar en professioneel (web)design. In opdracht ga ik voor je aan de slag en maken we jouw website, digitale bestanden en/of drukwerk helemaal op maat! Zo kun je bij mij terecht voor logo’s, headers, banners, social media icons en allerlei andere digitale ontwerpen. Maar ook drukwerk is geen probleem.

Ben je op zoek naar een webdesigner? Geen probleem. In samenwerking met jou kan ik jouw website coderen en/of instellen zoals jij het graag wilt hebben. Zo werk ik ondere andere met WordPress en MijnWebwinkel, maar ook andere platformen zijn goed mogelijk. Wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem contact met me op!

Groetjes,
Anouk Hempenius
By Nouk
www.bynouk.nl

Speciale aanbieding voor Winkelen in Holland: adverteer je bij Winkelen in Holland? Je krijgt 10% korting op jouw offerte van By Nouk! Tevens kun je een gratis banner van 125 x 125 pixels door mij laten maken voor het adverteren bij akkoord op de offerte. Interesse? Neem contact op met By Nouk.

Studio Plume

Studio Plume kan allerlei soorten drukwerk voor je ontwerpen; een complete huisstijl, alleen een logo, flyers, brochures, magazines, illustraties. Kijk verder ook digitale ontwerpen zoals bijvoorbeeld banners, headers voor websites of de complete vormgeving voor je website. Ook jou kan ik helpen met een ontwerp op maat gemaakt!

Daarnaast ontwerpt Studio Plume dessins. Deze dessins kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt zoals het bedrukken van stof, stationery, inpakpapier. Wat denk je van een eigen ontwerp voor inpakpapier in de stijl van je webwinkel? Heb je nog vragen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Groetjes,
Vera Hartenberg
Studio Plume
www.studioplume.nl

Speciale aanbieding voor Winkelen in Holland: webwinkels die bij Winkelen in Holland adverteren hebben een streepje voor! Zij krijgen 10% korting bij Studio Plume. Dus ben je toe aan bijvoorbeeld een nieuwe header, flyer of complete vormgeving? Neem vrijblijvend contact op met Studio Plume!